Cautare

2550 de rezultate pentru "alice nastase" (2.61 secunde)
Deputatii PSD l-au sarbatorit ieri pe fostul lor lider Adrian Nastase la a 56-a aniversare a acestuia.
Plangerea lui Adrian Nastase impotriva procurorilor care au cerut Politiei sa caute in casa lui obiecte din comoara "Aurul Dacilor" ar putea fi clasata. ... In plus, Parchetul General verifica in continuare o posibila implicare a senatorilor Adrian Nastase, Ioan Talpes, Sergiu Nicolaescu si Dan Iosif in dosarul "Aurul Dacilor".
Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ieri ca nu are proiecte politice comune cu deputatul PSD Adrian Nastase, dar ca acesta "face o treaba utila", urmand sa publice cateva volume despre politica externa a Romaniei de dupa 1989.
El a precizat insa ca Adrian Nastase trebuie sa decida daca vrea sa se "lupte" cu Justitia sau cu partidul.
Declaratiile lui Miron Mitrea la DNA s-au "scurs" catre un cotidian central, punand astfel foc pe paie in relatia cu Adrian Nastase. Mitrea a dat cu subsemnatul la DNA, unde a precizat ca Adrian Nastase ar fi fost organizatorul campaniei prezidentiale, chiar daca, oficial, directorul acesteia era Octavian Stireanu.
Liderul PC Dan Voiculescu a purtat in ultima luna negocieri cu Adrian Nastase, caruia i-a rezervat pozitia de presedinte executiv al conservatorilor, desi fostul prim-ministru mai spera intr-o revenire in forta in PSD.
Adrian Nastase le-a cerut liderilor social-democrati actuali sa-si spuna clar opinia, nu sa apeleze la ceea ce Nastase a numit "papusari". ... Partidul acesta nu este numai partidul lui Dan Tudorache, in acest partid exista si drepturi castigate", a mai declarat Nastase.
Dupa ce ministrul Integrarii Anca Boagiu l-a botezat pe liderul PD Traian Boc, iar purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, l-a prezentat pe Teodor Melescanu ca fiind Theodor Stolojan, ieri a venit randul lui Adrian Nastase sa gafeze in public.
PSD are nevoie de o conducere colectiva, pentru ca si-a pierdut directia si logica de a functiona coerent, considera fostul presedintele al PSD, Adrian Nastase.
Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase a discutat marti, timp de 20 de minute cu actualul presedinte al partidului, Mircea Geoana. Discutia, potrivit lui Nastase a avut ca subiect o eventuala candidatura a sa la sefia Consiliului National.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a propus lui Adrian Nastase, marti, sa preia o functie neprevazuta de Statutul partidului, dar care sa ii permita coordonarea departamentelor PSD. Nastase ar fi urmat conduca un grup de lucru pentru reforma constitutionala si institutionala, care i-ar fi permis sa lucreze cu departamentele partidului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a informat, miercuri, pe membrii CEx, ca i-a propus lui Adrian Nastase cooptarea, alaturi de Dan Mircea Popescu, in conducerea echipei care va elabora oferta electorala a partidului, sustin surse din PSD.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, intrebat despre intalnirea de vineri seara dintre liderii social-democrati si cei ai PNL, ca nu isi mai aduce aminte.
Fostul premier Adrian Nastase a declarat, marti, ca decizia Curtii Constitutionale privind inceperea urmariri penale in cazul fostilor ministri blocheaza transformarea Romaniei intr-o republica prezidentiala, in care Legislativul sa nu mai aiba niciun rol.El a precizat ca a incercat sa nu comenteze pe fond decizia Curtii Constitutionale, pentru ca, fiind vizat de efectele acesteia, nu a dorit sa para subiectiv in aprecierile sale.
Presedintele Consiliul National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, ca decizia privind candidatura lui Cristian Diaconescu la Primaria Capitalei a fost luata dupa dezbateri ample in partid, iar discutiile despre alte variante nu mai au rost.
Presedintele Consiliul National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, ca decizia privind candidatura lui Cristian Diaconescu la Primaria Capitalei a fost luata dupa dezbateri ample in partid, iar discutiile despre alte variante nu mai au rost.
Deputatul PSD Adrian Nastase l-a acuzat, miercuri, pe presedintele Traian Basescu de faptul ca ar fi comandat politic toate dosarele impotriva sa.
Comsiai juridica a decis, miercuri, sa renunte la subcomisia de raportori pentru cele doua noi dosare vizandu-l pe Adrian Nastase, hotarand ca fiecare membru al comisiei sa studieze individual materialele si sa isi formeze un punct de vedere in termen de doua saptamani.
Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) va analiza plangerea in care deputatul Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, il acuza de calomnie pe vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, ca urmare a unei decizii de luni seara a instantei supreme.
Adrian Nastase a afirmat marti, pe blogul personal, ca in cazul in care presedintele nu va lua in serios vointa populara, atunci majoritatea parlamentara creata dupa alegeri ar putea sa nu se prezinte la votul de investitura al Guvernului, cabinetul Tariceanu ramanand in functie potrivit Constitutiei.
google-analytics.com